De zekerheid van Pelikaan Travel

ANVR

Pelikaan Travel (lidnummer: 05520) is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Als lid van de ANVR is Pelikaan Travel gebonden aan strenge normen voor het lidmaatschap. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-reisvoorwaarden en boekingsvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Op deze wijze garandeert Pelikaan Travel je een hoge kwaliteit van reizen en informatie daarover. Bekijk de ANVR-reisvoorwaarden (https://www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf).

Bekijk hier ons officiële ANVR-certificaat!
 

SGR

Pelikaan Travel (onderdeel van Reisburo Pelikaan Reizen BV) is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (lidnummer: 3747). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de reizen die op www.Pelikaan Travel.nl gepubliceerd staan onder de garantie SGR. De SGR-garantie houdt in dat je het vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als jouw reisorganisatie door financieel onvermogen de reis niet kan uitvoeren of de overeengekomen tegenprestatie niet kan worden nagekomen. SGR staat garant voor jouw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald.

Op de website van SGR kun je zien dat Pelikaan Travel daadwerkelijk is aangesloten en kun je de garantievoorwaarden er nalezen (https://www.sgr.nl/).